Skip links

Nadogradnje i opcije

Sitting Box

BASI Systems Sitting Box proširuje program vježbi vašeg BASI System Reformera. Ortopedski podstavljena podloga pruža udobnost u nizu vježbi kada vježbate u sjedećem položaju, ležeći na leđima ili potrbuške.

Arm Chair Saddle

Saddle omogućava ravnu površinu za vaš Arm Chair Barrel. Jednostavno ga postavite na vrh Barrel-a za udoban i siguran pokret.

Arc

BASI Systems Arc proširuje program vježbi, donosi udobnoost i potporu pri izvođenju vježbi.

Mat Conversion

Mat Conversion proširuje vaš BASI Systems Reformer, pružajući vam prostor za rad na prostirci, (Mat Conversion već je uključen u vaš BASI Systems Reformer s Tower-om i Reformer Combo).

Jump Board za Reformer

BASI Systems Jump Board upotpunjuje i osnažuje kardio vježbe u vašem BASI Systems Reformer i Reformer s Tower-om programu vježbanja. Ortopedski podstavljena podloga čini skokove nježnim za kukove, koljena i gležnjeve.

Jump Board za Reformer Combo

BASI Systems Jump Board upotpunjuje i osnažuje kardio vježbe u vašem BASI Systems Reformer Combo programu vježbanja. Ortopedski podstavljena podloga čini skokove nježnim za kukove, koljena i gležnjeve.

Extension Leg Set

Set produžnih nogu nudi opciju visine koja najbolje odgovara vašem prostoru i stilu podučavanja. Prikladan je za vaš Reformer, Reformer s Tower-om, Reformer Combo, Cadillac i Raised Mat.

Duge produžne noge

Set dugih produžnih nogu podići će razinu vaše opreme na 15.4 inča, 39 centimetara. Može se koristiti za spuštanje vašeg Cadillac-a s njegove standardne visine ili podizanje Reformera, Reformera s Tower-oom ili Reformera Combo.

Srednje produžne noge

Set srednjih produžnih nogu je 7.6 inča, 19.5 centimetara. Može se koristiti za spuštanje vašeg Cadillac-a s njegove standardne visine ili podizanje Reformera, Reformera s Tower-oom ili Reformera Combo.

Kratke produžne noge

Set kratkih produžnih nogu je 4.9 inča, 12.5 centimetara. Može se koristiti za spuštanje vašeg Cadillac – a s njegove standardne visine ili podizanje visine vašeg Reformera, Reformera s Tower-om ili Reformera Combo.