Skip links

O nama

Mi živimo pilates.

BASI Systems® Hrvatska ekskluzivni je distributer BASI Systems® pilates opreme za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Mi živimo pilates više od deset godina. Svakodnevnim treninzima i korištenjem opreme te kontinuiranim edukacijama i usavršavanjima stekli smo neprocjenjivo iskustvo.

Naša vizija je promoviranje osnovnih principa pilatesa – povezivanja uma i tijela kako bi ostvarili međusobni balans i sinergiju, a sve s naglaskom na pokretu koji je ključan za bolju kvalitetu života.

Naša misija je omogućavanje postizanja optimalne fizičke i mentalne harmonije u svakodnevnom životu.

Osmislili profesionalci za profesionalce

Opremu je dizajnirao osnivač BASI®Pilates-a, Rael Isacowitz, međunarodno cijenjen trener pilatesa, autor, predavač i tvorac pilates programa i opreme.

BASI® Pilates je vodeća obrazovna akademija koja je u dizajn opreme prenijela svoje tridesetogodišnje iskustvo podučavanja pilatesa. Akademija radi s pilates profesionalcima diljem svijeta koji teže snazi, sportskom duhu, rehabilitaciji i radosti zdravog kretanja. Surađivala je s desecima tisuća pilates profesionalaca diljem svijeta te nakon godina istraživanja i razvoja, predstavila BASI Systems® opremu kao dinamičan proizvod za pilates zajednicu.

BASI Systems® oprema uključuje mnoštvo detalja koje pilates profesionalci žele, pristupačnost koja je potrebna svima te izuzetna inovativna rješenja.

Predstavljamo inovativnu, svestranu, pristupačnu i izuzetno prilagodljivu opremu.  U našem showroomu svu opremu možete vidjeti i isprobati potpuno besplatno, a zajedno ćemo, poštujući Vaše želje i zahtjeve, pronaći najbolje rješenje za Vas i Vaš prostor.

S najkvalitetnijom pilates opremom na tržištu i profesionalci i rekreativci će, ukoliko to već nisu, zasigurno postati veliki zaljubljenici u pilates.

Kvaliteta izrade

BASI Systems nudi dugotrajnost s ergonomskom funkcionalnošću i proširivim sustavima opreme koja se može prilagođavati vašim potrebama.

Zastupništvo u Hrvatskoj

BASI systems oprema za pilates proizvedena je u Turskoj, a Fundamental sistem d.o.o. generalni je distributer za BASI Systems pilates opremu za područje Republike Hrvatske, Republike Bosne i Hercegovine, Republike Slovenije i Republike Srbije.

Isprobajte BASI opremu

U našem showroomu možete vidjeti dio BASI systems opreme te se uvjeriti u vrhunsku izradu, iznimno kvalitetne materijale i sve prednosti koju BASI systems pilates oprema pruža svojim korisnicima.

Kontaktirajte nas za više informacija
Preuzmite online katalog